HAGEPRAT MENS VI VENTER.

Jenta sa til gutten at hun har elsket dem siden før hun visste hva de het. Tynne trær med rosa blomster. Kirsebærtrær. Gutten sa til jenta at han synes det kanskje var litt irriterende at de rosa blomstene flyr, lander på bakken og lager tykke tepper på plen og asfalt. Jenta latet som hun ikke hørte det.  Flere måneder senere kom gutten hjem bærende på en plante med tilhørende blomsterpotte. Jenta spurte hva det var.

Gutten svarte: "Det er et kirsebærtre til jenta jeg elsker." 

-

Ja. Denne helgen fikk jeg et kirsebærtre av Han Fine. Akkurat nå står det i en grå blomsterpotte på terrassen vår. På lappen som fulgte med står det at det skal blomstre i mai eller juni. Mens jeg venter på rosa knopper smiler jeg fra øre til øre over at han dro til et eller annet hagesenter, tenkte på meg, plukket ut et tre og tok det med hjem. Om mulig smiler jeg enda mer ved tanken på at vi sammen sitter trippende og venter på noe enda større om dagen. 1,5 uker til termin. En halv uke inne i perioden de sier at "det nå kan skje når som helst." Snart blir jeg mamma til gutten jeg har laget sammen med mannen som denne helgen kjøpte et kirsebærtre til jenta han elsker.

Ikke for å gni det inn, men hvor himla fint er ikke det?

10 kommentarer

Så utrolig fint skrevet!

Det er så himla fint <3

Livet er så ubeskrivelig vakkert til tider, selv når det kan være stygt så blir det vakkert når man har noen man elsker som elsker tilbake.

Vi er heldige!

Tusen takk, Nina :) Det er veldig hyggelig å høre.

Helt enig, Luisa :)

Det var så koselig gjort at det ikke gjør no' å få det gnidd inn <3

<3 dere. Mine 3 favoritter i harepusverden.

Det er godt å høre, Josefine :) Tusen takk.

<3 DERE. Våre favoritter i Solverden.

:) <3

Skriv en ny kommentar