A KIND OF DIY: VEGGPRYD!

Noen ganger overrasker Han Fine meg. I forrige uke gjorde han det da han kom hjem fra Brüssel. Ikke bare hadde han med sjokolade og drops - noe helt spesielt til mini O var også i kofferten. Med seg fra Belgia hadde han Tintin i kalenderform.

- Se, jeg har kjøpt med Tintin til O! sa han.

- Den er superfin, svarte jeg.

- Jeg lette egentlig etter en plakat til rommet hans, men de ble så store og jeg tenkte det fort kunne blitt litt vel mye der inne siden det er skrått tak. Derfor kjøpte jeg denne kalenderen hvor tegningene er litt mindre. Vi kan kutte dem til og putte dem i rammer! sier Han Fine og drar frem en papirkutter.

Rammene fra IKEA blir én etter én fylt med fargerike tegninger. Målebånd og vater finnes frem og før jeg vet ordet av det har mannen i mitt liv fikset bilder på rommet til sønnen sin, helt av seg selv med kjærlighet som eneste motiv. Hvor sykt fint er ikke det?!

 

 

Hvis du vil gjøre som Han Fine er trikset veldig enkelt. Kjøp rammer. Kjøp en kalender. Kutt til bildene. Putt dem i rammer. Heng dem opp. Vær sinnsykt fin mens du gjør det.

4 kommentarer

Ja, jeg er helt enig!:)

Så fint!! Et genialt tips jeg skal huske på. Kos deg masse med magen og den fine tiden du har i vente :) Du ser fantastisk ut! Min lille O er 5 mnd og det er utrolig fint, litt slitsomt og veldig moro å være mamma.

Hei Line :)

Smart, ikke sant? Hyggelig at du ble inspirert av Han Fine :) Gratulerer med en fin O på 5 mnd, vi gleder oss mer og mer her også!

Skriv en ny kommentar