SÅ HIMLA LYKKELIG

Noen dager er bare så fine at en håper de aldri vil ta slutt. Noen venner er så fantastiske at jeg rett og slett blir målløs. Mine venner er sånn, og idag sto de samlet, hele gjengen, hjemme hos Vik for å overraske meg med den mest delikate babyshower'en jeg har sett.

Det er ikke lett å vite hvordan en skal reagere på så hjertelige overraskelser. Jeg er ikke jenta som lett gråter foran andre, heller ikke hun med et så tydelig kropsspråk at de rundt meg vet hva jeg føler. Jeg kan ha vanskelig for muntlig å sette ord på tankene mine. For meg er det aller enkleste å skrive dem. Sånn har det alltid vært. På godt og vondt. 

For meg betyr det alt i hele verden at de jeg bryr meg om vier en hel søndag for engasjert å stille opp i et selskap som symboliserer noe så stort for Han Fine og meg. Det at vi skal bli foreldre. En dag fylt med så mye kjærlighet er ikke forunt hvem som helst, noe som gjør det hele enda mer betydningsfylt for meg. Jeg tar det nemlig ikke for gitt. Jeg sitter imidlertid igjen uten ord og med et hjerte som er varmere enn jeg trodde var mulig.

Så kjære jenter. Tusen, tusen hjertelig takk for en nydelig dag. O sparker av glede, og jeg er så innmari, innmari glad i dere.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar