LADIES WHO LUNCH

Altså. Det finnes en perle av en kafé her i Oslo. Den ligger vegg i vegg med Nasjonalmuseet for arkitektur, og byr på arkitektoniske klassikere og ferske råvarer til lunsj. Rødt mursteinsgulv står i kontrast til kalkhvite krysshvelv. Idag var bordene tegnet av Sverre Fehn fylt med vårens nyheter fra Bianco, i perfekt harmoni med Hans Wegner's Y-stoler hos Kafé Grosch.

Selve kolleksjonen fra Bianco er inspirert av arkitektur og geometri, treverk og kontraster. Fargepaletten spenner fra sort til hvitt med innspill av nude, mørkeblått og grått. Jeg ble fylt med masse shoe-love i løpet av lunsjen, men falt spesielt for tre totalt ulike styles. Ser ut som jeg går en skofin vår i møte!

Én kommentar

[…] “Selve kolleksjonen fra Bianco er inspirert av arkitektur og geometri, treverk og kontraster. Fargepaletten spenner fra sort til hvitt med innspill av nude, mørkeblått og grått. Jeg ble fylt med masse shoe-love i løpet av lunsjen, men falt spesielt for tre totalt ulike styles – cutouts, kraftige såler og pointy loafers,” skriver hun på bloggen sin. […]

Skriv en ny kommentar