IT'S NOT A HOUSE, IT'S A HOME.

Etter at Han Fine og jeg valgte å kjøpe et hus utenfor byen som lignet på en hytte og herved går under navnet Hobbithuset på grunn av sin lave inngangsdør, som by the way kan forveksles med en stalldør, har det dukket opp mange spørsmål rundt hvordan vi har det her ute i suburbia. Da solen endelig fikk sneket seg inn gjennom vintertunge vinduer idag ble lyset plutselig helt amazing. Jeg benyttet derfor anledningen til å ta noen snapshots slik at dere kan få se hvordan vi bor. Ok, det gir kanskje ikke helt den store oversikten, men jeg er vel heller en av dem som mener at hjemmets hjerte ligger i de små detaljene - Her er noen av våre...

1 : Da vi flyttet bestemte jeg meg for å slutte og være så redd for å bruke litt sterke farger på små detaljer. Den gule roboten fikk Han Fine av meg til Valentines i år.

2: Magasiner, kaffe & Eames = Oppskriften på en perfekt morgen. 

3: Designletters by Arne Jacobsen. En kopp til hver i den lille familien min.

4: Kjøkkenbordet vårt har oldefaren til Han Fine laget. Jeg elsker hvordan det gamle treet står i kontrast til Verner Panton's Flowerpot, og at Han Fine sørger for hverdagsromantikk med matchende blomster.

5: Kameraet er gammelt og noe jeg har fått av mamma og pappa. Den lille elefanten fra Lucie Kaas kjøpte jeg dagen etter at jeg fant ut at Han Fine og jeg skal bli foreldre til lille O.

6: Sofaen vår fra Bolia kjøpte jeg på salg uten å måle at den faktisk kom til å passe. Den har nøyaktig 1mm å gå på... Puter og pledd er fra HAY.

7: Lanternene fra Holmegaard ble jeg totalt forelsket i høsten 2013. Et bilde på Instagram resulterte i at vi fikk 4 stk til jul, etter å ha kjøpt 2 selv. The more, the merrier - disse er like perfekte inne som ute!

8: Pinocchio-teppet kjøpte lillebroren min til oss til jul, mens den lille trekatten etter sigende er bestilt på Internett av katten du ser bilde av lenger ned - som en gave til lille O. Plakaten har vi som du ser dratt med oss hjem fra Paris uten en skramme.

9: Første hint om vår er gule blomster + en blid og kosete katt! Akkurat nå er vi så heldige at vi har begge deler! Tess er 16 år og hele min families trofaste venn.

10: Vi valgte å ta bort noen skapdører på kjøkkenet for å få åpne hyller. De er nå fylt med alt ifra risboller kjøpt i Tokyo til te og granola.

7 kommentarer

SÅÅÅ fint. Kjenner harelandkaller =)

Tusen takk for flotte bilder og fin tekst! Det er masse herlig inspirasjon å finne her inne hos deg altså! Elsker måten du skriver på - språket er så levende og lekent og humoren din er bare helskjønn!
Flere av detaljene fra ditt hjem, finner jeg også i mitt. Og noen står på ønskelisten, blant annet den kule lampen fra Muuto. Jeg ble så forelsket i roboten jeg - kan jeg spørre hvor man får tak i en slik?

Vennlig hilsen
Britt

Hei Britt :) Tusen hjertelig takk for kjempehyggelig kommentar - nå ble jeg veldig glad. Roboten har jeg kjøpt på Ting. Vet også at de har dem hos Norway Designs :) Ha en super kveld.

Klem, Celine

Hareland kaller tante-sol! anytime! <3

Tusen takk - da fant jeg den! Vet du hvilken størrelse det er på deres? Micro eller small?

Ønsker deg en deilig dag!

Hilsen Britt

Så fantastisk fine detaljer :) Et hjem som kler deg med andre ord.
Jeg blir bare mer og mer glad i å komme inn her, det er både inspirerende, koselig og romantisk, tre ting jeg setter utrolig pris på :)

Oi, det ble jeg plutselig litt usikker på... Tror den er small :)

Skriv en ny kommentar