FEATURED.

08.02.2014 - 02:21 4 kommentarer

My, oh my for en god start på helgen! Jeg er nemlig i denne ukens utgave av KK! #stoltogglad. Det har rukket å bli en stund siden Han Fine tok disse bildene av meg, og det er snodig å se hvor mye mini har fått magen til å vokse siden da. Jeg har gledet meg skikkelig til å se resultatet, og ikke minst dele det med dere.

I saken, hvor andre venninner og bloggere som Vik og Marie også er representert, er det vårens trender som står i fokus. Lurer du på hva som er våre favoritter og tips bør du plukke med deg magasinet neste gang du er i butikken.

God lesning og riktig god helg! :)

Skrivebordet mitt er for øyeblikket vårlig inspirert og klart for lysere tider. Hvitt, magasiner, sterke farger, minner med affeksjonsverdi, treverk, coffe table-bøker og Apple-gadgets er essensielle. Trelastebilen har jeg fått av verdens beste lillebror, den lille Mangafiguren kjøpte jeg for typ 3 kroner da jeg var i Tokyo med NN.07, de neonfargede pennene har blitt et samleobjekt jeg kjøper hver gang jeg er på Merci i Paris, Babushka-dukken hadde Han Fine med seg hjem fra en reise til Moskva, mens Kay Bojesen-apen er en gave til lille O fra tante-Marie.

top and pants from Just Female · pumps from Saint Laurent · bag from Céline · rug and boxes from HAY · books from all over the world 

4 kommentarer

Luisa Fernanda del Mar

08.02.2014 kl.11:26

Så utrolig gøy! Skal sjekke ut KK da ;)
Fine bilder av deg søta!

celine

08.02.2014 kl.23:35

Tusen takk, Luisa :) Ja, du bør kjøpe magasinet, mye bra lesning.

marieullevooldsaeter

09.02.2014 kl.01:24

Når mistet jeg tante sol navnet????????????? Ellers koselig lesning <3

celine

09.02.2014 kl.01:28

Haha! Det er absolutt ikke mistet, synes bare tante-marie egner seg bedre. :p

Skriv en ny kommentar

hits