TOP SHELF

Vinteren krever litt ekstra på jålefronten. Fuktighet og stæsj som gir elastisitet sier jeg ja takk til. Når sakene kommer i fin innpakning og lukter godt i tillegg smiler jeg skikkelig. Akkurat nå har jeg dilla på disse produktene:

1. Kiehl's Skin-Softening Body Cleanser, Fig Leaf & Sage, har blitt en favoritt i dusjen. Hver eneste morgen... Han Fine har også falt for Kiehl's-produktene, og har begynt å bruke Facial Fuel-serien for herre. Et godt tips hvis typen din også vil jåle seg litt, eller hvis du bare vil at han skal lukte litt ekstra digg.

2. Kremfresh Helt Fett, Jojoba & Rose, skal forebygge og bedre uelastisk hud. Jeg velger å tro på lovordene fra den norske produsenten, og klæsjer på i håp om å unngå strekkmerker!

3. CND's Vinylux er "hjemmeserien" til den gigantiske shellac-produsenten. Legg den i flere, tynne lag for best resultat. Den er enkel å påføre, tørker fort og varer leeenge. Ps: Kjøp Top Coat'en også for et shiny resultat. Akkurat nå er det fargene Overtly Onyx og Studio White som står top shelf hos meg.

4. Christian Dior Crème Abricot, ble først lansert tilbake i 1963, og har siden da vært en reddende engel for stygge negler og neglebånd. "The Cult-favourite Magic Multi-tasker" som den også kalles, bruker jeg slavisk 2 ganger i uken. Den gir fukt og mykgjør kalde vinterhender.

5. Etter en tur innom Heaven Scent, en perle av en nisjebutikkbutikk for duft- og kroppspleiegeeks, forelsket jeg meg i Aesop Resurrection Aromatique Hand Balm. Jeg har ikke gått noe sted uten at den er med i veska, ever since. True story.

6. Rodin Lip Balm lukter digg. Også ser den enda diggere ut. At den funker dribra i tillegg er egentlig bare et pluss. For let's face it - innpakningen er jo bare så lekker at den hadde fått bli med overalt, uansett!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar