FRIDAY

Går en rolig helg i møte etter en hektisk uke hvor jobb og kropp kom foran lyst og moro. Hvor mye jeg enn elsker at formen min er så bra som den er går det ikke lenger an å være in denial når det kommer til at jeg faktisk er gravid. Kroppen sier ifra lenge før hodet og lysten til å få med seg alt. Og akkurat i disse månedene vinner kroppen. Hver gang... Så hei, taco og gullrekka. We meet again!

skirt from Just Female  · boots from Acne  · sweater from Arnie Says  · scarf from Object  · clutch from Cala&Jade  · rings by Tom Wood

Photo's: Wonderful Marie! Ps: Congrats on the Vixen-award, darling! I love you.

7 kommentarer

Alltid like hyggelig å logge inn og se kommentarer fra deg, Sara! Jeg setter skikkelig pris på det <3 Håper du har det bra.

Love u most. Klem fra O ;)

Nok et innlegg å kjenne seg igjen i! Haha. Ja, kroppen har fått en ny sjef og det er det ingen tvil om. Det er ikke tiden for å presse seg, men heldigvis kan man kose seg likevel :)

ELSKER skjørtet ditt btw ;)

Tusen takk :) Det er helt fantastisk og fra Just Female. I butikk nå, og finnes også i genser slik at det blir et sett. Perfekt for gravide siden det er strikk i livet! yeey! hehe...

Skriv en ny kommentar