UKER OG MÅNEDER

5 er antallet måneder det er siden Han Fine og jeg fant ut at det 8 måneder senere vil være en til i huset vi ikke visste at vi kom til å kjøpe sammen i august. 3-4 er antall uker jeg var på vei når vi fant det ut. I uke 18 var vi på ultralyden som viste oss at det er en liten gutt. Jeg sa at til jordmoren at jeg så det, jeg også, selvom jeg ikke gjorde det... Jeg tittet bare hypotisert, og en smule redd, inn i skjermen som viste oss en liten skapning inni magen min. Etter ultralyden fortalte jeg Han Fine om løgnen min. Jeg sa at jeg ikke så at det var en gutt. Han lo. Så tok vi trikken ned til sentrum mens vi ringte spente besteforeldre for å fortelle at jordmor sa alt så perfekt ut, og at det er en gutt vi har i vente. Den dagen kjøpte vi en strikket, rød elefant som heter Littlephant til han. Den kan trekkes opp slik at den spiller Somewhere over the Rainbow.

Nå, 26 uker på vei, er det en skikkelig baby-bump som til enhver tid rager noen gode cm foran meg. Navnet er bestemt. Det begynner på O og gjør oss skikkelig glade. Ingen kjipe assosiasjoner, som en kompis sa. O har allerede fått kallenavn av ivrige tanter. Han har fått klær og kjærlighet - er med andre ord bortskjemt og høyt elsket før han har klart å åpne øynene. Han lager mest liv om kvelden når jeg legger meg. Spesielt hvis jeg ligger på ryggen, holder hendene på magen og puster dypt. Da sier han hei. Han Fine og jeg sier hei tilbake. Vi lurer på hvordan han ser ut, hvem han er, hvordan vi best skal ta vare på han og hva han kommer til å like best av Spaghetti Bolognese og Pizza.

134 er minimum antallet av babyrelaterte nettbutikker, blogger, magasiner og forumer jeg har vært innom siden jeg fant ut at O er på vei. Utstyr plukkes ut og veies opp mot hverandre. Jeg har lest om utallige vogner, bilseter, senger, going-home-klær, stellevesker, must-haves, do's & dont's, produkter og vippestoler. 4 er maks antallet uker før jeg kanskje gir dere O sin utstyrsliste. Noen ganger tar jeg sparkene hans som ja eller nei i utvelgelsesprosessen - alt ettersom hva jeg synes er finest, mest praktisk eller tror er best.

10 er antallet ganger jeg har prøvd å skrive dette innlegget. Jeg er jo ikke kjent for å være den mest utleverende her inne. Men, når det først skjer noe så stort, spennende, skummelt, fint, stressende, herlig og spesielt i livet mitt ønsker jeg å dele glimt av det med dere. Jeg håper dere synes det er ok.

Bittesmå bodyer og sokker flytter inn på rommet til O. Et fantastisk gavetips er porselenserviset fra ikoniske Kay Bojesen, klassikern Sophie the Giraffe eller nydelige plagg fra Minirodini og Petit Bateau. Hjemmespa og rolige kvelder er blitt en fast helgerutine. Helst sammen med Han Fine. Magen koser seg helst med olje fra Estelle&Thild, mens morgenkaffen drikkes iført verdens diggeste badekåpe fra Missoni Home i senga.

15 kommentarer

Så koselig et innlegg :) Gleder meg til lille O kommer til verden :) Nyt tiden !

Fina! Jeg kan ikke forestille meg hvor spennende dette er for dere. Fint å lese litt <3 DU ser hvertfall sykt vakker ut!

Gleder meg sånn til å bli kjent med han!

Tusen takk, kjære deg <3 Vi gleder oss skikkelig, vi også.

Nå ble jeg innmari glad, vennen. Tusen takk for snille ord og selvtillits-boost! <3 ;)

Kjære tante-L! Vi gleder oss masse til du og Ø skal bli kjent med lille O. Dere kommer til å bli verdens beste tante og onkel! Ps: O har allerede ytret ønske om å få bli med onkel Ø for å se på sauene :p

gråter. Hilsen ivrig tante sol

<3 :)

Katrine_Thisispr

Nydelig innlegg <3

Tusen takk, fine Katrine <3 Jeg håper vi sees snart :)

I am so glad that O farmor sent me your journal, Celine, of awaiting O arrival, how exciting this time is for all of you and I will be waiting to hear when O makes his appearance, much love to all of you

Så utrolig spennende:) Lykke til<3

Fantastisk fint innelgg <3 Gleder meg til å møte O <3

Så nydelig lesning ?

Jeg kjenner meg igjen i hvert ord. Det er en fantastisk tid vi går gjennom, det er så spennende og skremmende (på en fin måte). Og nå begynner alt å nærme seg enda mer, plutselig har jeg bare 70 dager igjen, altså 10 uker igjen til datoen, som slettes ikke betyr at han kommer da, han kommer jo kanskje før eller kanskje etter. Jeg gleder meg i alle fall enormt, og i mellom tiden blir jeg ikke lei av å titte på alle de små tingene som finner sin vei inn på det lille rommet der et lite menneske skal flytte inn :)

For en hyggelig kommentar :) Godt at alt er i rute hos deg også. Og, ja - det er virkelig en spennende tid vi har fremfor oss :) Klem

Skriv en ny kommentar