THE DAY AFTER...

Det er alltid litt antiklimaks dagen derpå. Spesielt når det er dagen etter at en har lansert et online-magasin. Det gjorde vi igår. Vik og jeg. Jeg gleder meg til å fortelle dere alt. Vise dere hvor hardt og engasjert vi har jobbet for å få det til. Men, det må bli imorgen. For idag er det dagen derpå. Dagen hvor kribling i magen blandes med en slags dysterhet over at the big shabam nå er over. Jeg er litt, ok - veldig, tom for ord idag. Imorgen kommer jeg sterkere tilbake. Nye intodust.no er herved lansert. Den er oppe. Den er, etter vår mening, blitt himla fin! Håper du er enig!

Gårsdagens dresscode var black&white. Jeg og magen gikk for prikker og Saint Laurent! ;)

top&pants from Just Female · shoes from Oasis · bag form Saint Laurent · sweater from Coster Copenhagen · hat from Fifth Avenue Shoe Repair

4 kommentarer

Du og magen ser smashing ut! Og gratulerer, jeg har visst vært for lenge borte fra bloggsfæren til å ha fått med meg den fine nyheten. Vi er visst to da, som har en liten gutt i magen som kommer i april, ufattelig koselig <3

Så må jeg selvsagt gratulere dere så masse med lansering! Dere er helt ubeskrivelig flinke, jeg elsker alt dere gjør og gleder meg til å følge med videre :)

Jeg er så utrolig stolt av deg! <3

Kjære Luisa! Tusen hjertelig takk for fantastisk kommentar! Nå ble jeg kjempeglad. :) Må innrømme at jeg nesten ble bekymret da jeg ikke så noe til deg i bloggsfæren - godt at du er tilbake og at alt står bra til ;)

Veldig, veldig hyggelig med en liten i magen - uten tvil! Og gratulerer igjen til deg også. Gleder meg til oppdateringer fra deg i tiden som kommer.

Og jeg av deg! <3

Skriv en ny kommentar