COME SHOP WITH US AT NORWAY DESIGNS!

Julen banker snart på døren, og ingen er mer entusiastisk enn meg på akkurat dette feltet. Jeg er hun som tar en "private session" på Spotify i begynnelsen av november for å høre på et par julesanger når høsten skrur av lyset ute klokken 16.00. Jeg er hun som elsker lukten av kongerøkelse, og som aldri kunne tenke meg å feire jul i 30 varmegrader. Jeg er hun som pynter juletreet, baker altfor masse kaker, gjør borddekking til en lidenskap og pakker inn julegavene mine med den aller største flid. 

Da Norway Designs, som forøvrig er en av mine absolutte butikkfavoritter her i Oslo, inviterte meg til å vise frem mine julefavoritter på deres lukkede kundekvelden den 4.desember, kom svaret så kjapt at jeg nesten ikke rakk å høre ferdig spørsmålet. Det er praktisk talt umulig å si nei til kombinasjonen julefavoritter og Norway Designs. Når jeg i tillegg skal gjøre det sammen med to av mine stil-forbilder, Marie & Viktoria, er gleden desto større!

Kvelden vil bli fylt av fortryllende julestemning og 20% på hele butikken - ja du hørte riktig, HELE butikken! Hvor lyst fikk du ikke til å bli med å få gjort unna hele julegavelisten, og kanskje få lurt med noen godbiter til deg selv fra Julenissen? Det er lov, det også. 

Vil du være med, sa du?

Shop i ro og fred, fråts i det svære sortimentet og de beste tipsene, la deg inspirere og komme i ordentlig julestemning fra kl. 18.30 den 4.desember. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar eller sende meg en e-post på celine@intodust.no med navn og e-postadresse. Jeg trekker 10 heldige lesere den 30.november <3

Jeg gleder meg som en unge, og håper å se nettopp deg!

 

 

photocredit: Sigbjørn Borud 

 

24 kommentarer

Olavskrudland

Hadde vært digg å få unnagjort litt julegaveshopping, som jeg ellers løper som en gal for å få ferdig lille julaften! Og litt julestemning i begynnelsen av desember er ikke feil det heller :)

Litt julestemning er aldri feil ;) Lykke til, Olav!

Jeg kommer gjerne! :)

Tina <3

Førjulstemning er det beste med hele julen syns jeg :) Håper jeg vinner!

Ikke sant? :) Takk for deltakelse, og lykke til <3

Jeg blir gjerne med på litt juleshopping:)

Linda: Du vet isåfall hvor julegaven til Lasse og meg potensielt kan kjøpes ;) Lykke til, fina :)

Skal ha det i bakhodet, med mindre jeg kommer over noe i nyc;)

Åh Hurra for konkurranse!
Juleshopping med stilforbilder ville det ikke bare vært for deg, for meg også, og stilforbildene inkluderer deg! Elsker stilen din og bloggen din er på min daglige leseliste!

xx Sara

Kjære Sara! Tusen hjertelig takk for deltakelse og fantastisk hyggelig kommentar! Nå ble jeg umåtelig glad <3 Lykke til, håper vi sees den 4.desember :)

Jeg vil gjerne være med ;)

Kjære Barbro! Tusen takk for deltakelse :) Håper vi sees den 4.desember <3

Cecilie Skjennald

For en perfekt konkurranse! Jeg vil veldig gjerne bli med på juleshopping :)

Så gøy og koselig, håper jeg får bli med. :)

Fingers crossed!

:) Hyggelig at du vil være med, Nina :)

Hei Miriam. Navnet ditt er notert - lykke til :)

Håper vi sees, kjære deg! <3

Sier ikke nei til det!!

Så bra Ingeborg! Takk for deltakelsen og lykke til :)

Ahh så fantastisk! Krysser fingrene <3

Krysser fingrene for deg, Elin! Lykke til!

Ta meg med a, babes!

Skriv en ny kommentar