TODAY

Ok, så jeg utsatte alt til imorgen, altså idag. Idag. Dagen som startet med at vind og regn pisket mot vinduet, noe som førte til at jeg ble forsinket til stort sett alt. På den andre siden av veien river de en bygård. Den samme som har stått tom siden i sommer og som nå snart er utjevnet med asfalten under. Byggingen eller været gjør at strømmen går i leiligheten med jevne mellomrom. Jeg er glad det er lyst ute, det blinkende lyset hadde gjort med livredd om det var mørkt. 

I løpet av ettermiddagen er strømmen tilbake. Asfalten tørr. De som river bygården er ferdig på jobb. Det er stille og endelig lyst i leiligheten. Jeg tasser rundt i den samme joggebuksa som igår. Idag er den kombinert med svære sokker og en enda større genser. Igår fikk den leke med prikker og leopardmønster. Idag er den inne. Igår var den ute. Herregud, som jeg elsker comfy-stilen, spesielt når den ser ut som min fra Just Female. Måtte den vare og vare og vare...

 

 

 

pants & sweater: Just Female  ·  shirt: NN.07  ·  shoes: Converse  ·  jacket: H&M (old)  · cellphone-bag: Lulu's (around my neck)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar