HJEMME BEST

Dere som kjenner meg vet at jeg ikke er den mest personlige bloggeren som finnes. Dere vet også at Han Fine ikke akkurat er overrepresentert her inne. På fredag gjorde han imidlertid noe så fint at jeg faktisk ikke klarer å la være å dele det med dere.

-

"Siden jeg ikke kunne komme til Paris har jeg tatt med Paris hjem hit til deg."

Han Fine åpner dørene til kjøkkenet i leiligheten vår. Det massive trebordet er dekket med ting han vet jeg liker. Croissanter, marmelade, ostekake, Orangina og Brie. Han Fine lager Espresso og setter på musikk. Stearinlys er tent. Hele kjøkkenet er pyntet med franske flagg. Han Fine har tørkle i halsen og Berét på hodet. Den perfekte franske lunsjen flyttet plutselig inn til meg midt på natten.

"Du blir jo alltid så lei deg når du kommer hjem fra Paris. Så denne gangen ville jeg prøve å gjøre det litt hyggeligere for deg å komme hjem."

Det er den fineste gaven jeg noensinne har fått.

 

12 kommentarer

LASSE. Du har overgått deg selv og alle andre fra ditt kjønn. Det er kanskje det vakreste og mest omtenksomme du kunne gjort. <3
Jeg har hadde LA sorg i 2mnd etter jg kom hjem sist, neste gang forventer jeg at Chr lager poolparty og setter opp palmer når jeg kommer hjem, i stua! DU har satt standaren ass.

Fine Lasse <3 Så utrolig fint gjort

Nå felte jeg (nesten) en tåre. Fy søren, så vakkert gjort. Han Fine er god!
xo

Lasse sier tusen takk for komplimentet. haha.

Han er god <3

Ja, Nina. Jeg skal love deg at jeg (ikke nesten) felte en tåre, jeg også :)

Wonderful post...I like your blog.^^
Maybe follow each other on bloglovin?
Let me know follow you then back.
Lovely greets Nessa

Hi Vanessa!Thank you so much for this nice comment. Will for sure follow you on Bloglovin'! ;) Have a wonderful day.

Ja, ok. Denne skal jeg bare tilfeldigvis poste på wallen til min kjæreste. haha. FAEN så koselig! Fordi du fortjener det vel ;)

Takk, Mike :) Jeg ble vanvittig happy :)

:) <3

Skriv en ny kommentar