WHITE PARTY

Klokken er 11.30. Vi sitter ute på en café i Marais. Damir Doma har akkurat hatt visningen sin like ved. Ved siden av oss sitter en brite med rødt hår. Når telefonen hennes ringer nærmest skriker hun "Hi, DARLING! How ARE you?" Hun snakker mens hun taster ivrig på Mac'en sin. Kaffekoppen har hun for lengst drukket opp. Nå lurer hun på om DARLING har en plus one til en av kveldens mange eventer. DARLING svarer nei. Hun og DARLING snakker om et par briller og en iPad DARLING tydeligvis forla sist de så hverandre. Jeg drikker eplejuice og myser mot sola.

En halvtime senere kaster vi oss inn en taxi. Mens hun med det røde håret snakket med DARLING fikk vi nemlig vite hvor Dries Van Noten's visning ville finne sted. Drosjesjåføren kjefter fordi vi kun vet location, ikke adresse. Han veiver med armene mens jeg åpner vinduet for å få inn litt frisk luft.

Utenfor Halle Freyssinet flokker hele verdens streetstylefotografer seg rundt velkledde skikkelser. I hånden har de en invitasjon laget av tynt gullpapir. De gestikulerer, kommer for sent, løper gjennom blitzregnet, smiler og poserer før de forsvinner inn i den dype bassen fra Van Noten's SS14-visning. Utenfor står jeg og angrer på at jeg ikke bare prøvde å løpe inn... Dette er jo uten tvil årets største sirkus. Og herregud, så gøy det er!

 

 

5 kommentarer

super fresh darling

Tusen takk, fine deg! Gleder meg til update til uken ;)

merci, ma belle <3

[…] Sweater: HannaMetromode.se Blue Collar, White Dress and Black peacoat: Intodust.no Black peacoat : Sarastrand.no Dark rubin Angora Sweater: […]

Skriv en ny kommentar