A NEW START

Vivikes er kanskje en butikk du forbinder med et sted moren din handler. Dersom du besøker den nye flaggskipbutikken på Sandvika Storsenter, vil du umiddelbart skifte mening! På onsdag var vi, sammen med et knippe andre bloggere, invitert til middag i det nye universet - servert med wow-effekt, latter og et helt nytt inntrykk av Vivikes.

"Vi bestemte oss rett og slett for å begynne å ha det GØY med designet, og innrede butikken på en mest mulig inspirerende måte," sier administrerende direktør, Johan Jakobsson.

Høstens kolleksjon er preget av lange snitt i kombinasjon med korte, røffe jakker. Skinn og blomsterprint står høyt i kurs, og collegegenseren kommer i utallige varianter. Kimonoer står for det orientalske, mens denimen representerer det anvennelige. Jeg skal ærlig innrømme at jeg tidligere ikke har vært innom Vivikes, med mindre det omtrent har vært ved en feil. Det jeg så på onsdag endret dette betraktelig! Ikke bare likte jeg mye av det jeg så, jeg ble sittende igjen med den typiske "shit, det der MÅ jeg faktisk bare ha!" følelsen opptil flere ganger i løpet av presentasjonen og ved å titte på høstkolleksjonen.

"Never judge a book by it's cover!" Er det ikke det folk sier? Det stemmer iallefall når du hører navnet Vivikes om dagen. Ta turen innom, det er virkelig verdt det!

 

 

photo's & text: Celine, intodust

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar