CATHRINE HAMMEL soirée

Like ved Riddervolds Plass ligger det noe ekstraordinært. I Riddervoldsgate 12 ligger butikken Spazio, og Spazio er fylt med noe så skjeldent som sylskarp perfeksjonisme signert en norsk designer. På Frogner i Oslo skjuler det seg med andre ord uforglemmelige plagg. Igår var intodust så heldige å bli invitert til en helaften med høstens kolleksjon i fokus!

Butikken kan minne om et lokale du typisk finner i Paris. Denne stemningen blir forsterket når merkets PR-ansvarlige, Ludivine, møter oss i døren med en fransk-engelsk-aksent. Hun er kledd i helsort. Cathrine Hammel fra topp til tå. Håret er oppsatt i en løs knute som legger seg mykt mot nakken hennes. Ludivine er et klassisk eksempel på noe Parisisk, og norske Cathrine Hammel's design kler den smukke. Inne i butikken forsvinner vi raskt inn i en unik atmosfære. Den er lun uten å være fuzzy, stilren uten å være kald. Miksen mellom Hammel's høstkolleksjon og accessories fra The Row og autentiske hattemakere understreker at det tidløse møter det moderne hos Spazio. Små stilleben er omhyggelig plassert rundt i lokalet, og rom-duftene fra Mad et Len gir ekstra høststemning med sine dype toner.

"I have been raised focusing on the harmony between function and form. I always aim to make the life of our elegant woman a little easier and add some inspiration to her wardrobe. This season pays homage to Norwegian woods; a strong look, with shapes and colours in the softest fabrics." - Cathrine Hammel

Klærne er festet til sorte hengere og får lov til å puste mellom hengene. Mosegrønt står i kontrast til dus kremhvitt, marineblått fusjonerer med sort. Tyllskjørt i puddertoner, forøvrig et av Hammel's signaturplagg, strammes opp av den klassiske v-halsens rene linjer, og grovstrikkede beanies løsner opp minimalistiske snitt. Alle plaggene hører sammen, men lever allikevel sitt eget liv. De harmonerer og kræsjer på en god måte. Styling-mulighetene er utallige, og det er nettopp dette som er hele visjonen. Det skal være enkelt å bruke Cathrine Hammel, and it sure is! Det er et løfte.

 

 

Tusen hjertelig takk til Cathrine Hammel teamet for en helt fantastisk kveld!

photo's & text: Celine / intodust.no

 

5 kommentarer

Det var så himla fint! :)

Det var så himla fint! :)

[…] : “Simple” & “Cathrine Hammel Soiree” Sarastrand.no: “Outfit sporting the scuba shorts” & “Outfit little […]

Skriv en ny kommentar