NEVER CHANGE YOUR SPOTS?

Ny uke, nye muligheter. Det er det folk sier. Blå-mandag, sier andre. Konsekvent. Jeg befinner meg i limbo. Setter egentlig pris på blanke ark, men er også den jenta som liker å se filmer om og om igjen fordi det føles komfortabelt å vite hvordan de ender. På klesfronten er mandager ofte forbeholdt altfor mange valgmuligheter. En har tross alt oftest tid til å vaske klær i helgene, hvilket vil si at alle de nyvaskede garderobefavorittene maser om å bli brukt når mandagen kommer. Idag sloss jeans mot sigarettbukser, sort mot blått. Jeansen vant. Jeans-mandag gjør som regel det. Spesielt når jeg har nye jeans, som idag. Mitt første, men definitivt ikke siste, par 5units-jeans. De har vært under radaren min siden en av kundene til intodust CREATIVE tok dem inn for ca.ett år siden. Da jeg så den blå vasken jeg så lenge har lett etter, ble den med inn i prøverommet. Etter å ha prøvd den på, fantes det ikke lenger et valg. Den blå jeansen måtte bli med meg hjem.

På denne mandagen i august limte solen seg fast til himmelen, og gjorde forhåpentligvis dagen bedre for alle. Den gjorde iallefall det for meg. Helgens influensa ble pleiet bort av alltid støttende foreldre, og feberen sparket ned i jorda etter dagens spennende møter. Akkurat nå har jeg derfor beveget meg litt mer mot alle muligheter er åpne, fremfor blå-mandag-tankegang. Jeg har rett og slett egentlig bestemt meg for at dette skal bli den beste høsten, ever!

  

jacket: old from H&M / jeans: 5UNITS / bag: CALA&JADE / rings: TOM WOOD / boots: ACNE / nailpolish: YSL / cellphone: HTC ONE

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar