A TOUT A L'HEURE

Netsen hver morgen er lik. Vi har vel alle mer eller mindre livsviktige rutiner for at starten på dagen skal bli best mulig. Personlig er jeg ikke mye til slumrer, og livet smiler stort sett så lenge jeg får en kopp kaffe. Ok. Jeg skal innrømme at jeg er av den irriterende våkne sorten. Jeg elsker å skravle, høre på høy musikk og fikse mest mulig på kort tid om morgenen - til Han Fine's store frustrasjon. Han liker nemlig aller best lange frokoster bak aviser, med innestemme og lav musikk. Ja, vi har alle våre morgenrutiner.

På lørdager som denne senker jeg tempoet og lar det meste skje i slow motion. Jeg dusjer kjempelenge, lar ansiktet få en etterlengtet peeling og håret en etterlengtet kur. Jeg spiser melon og drikker kaffe mens jeg strukturerer den kommende uken og nerder på Internett, danderer og vanner blomster, setter på Bibio drithøyt mens jeg sjekker Instagram og Facebook. En nesten kvalmende optimisme bor inni meg idag, og jeg tenker at en skikkelig Celine-morgen var akkurat det jeg trengte for at den skulle titte frem.

1 - beauty essentials: Le blanc de Chanel, rouge-kost fra Chanel, neglelakk fra Nilens Jord, sminkepung fra North, renseprodukter fra Emma S., pudder og leppepomade fra Chanel, parfyme fra Korres, Moroccanoil til håret.

2 - desk essentials: iMac, kaffe i Pantone-kopp, STYLEmag, HTC One, orange Molskine brukt som musmatte, agenda fra Mulberry, neglelakk fra YSL og Gel Coat fra Dior.

3 - celine essentials: tid til å kose seg i eget selskap på en lørdag i prikkete playsuit, Nespresso fra Roma-kapsel.

4 - home essentials: friske blomster (Nelliker denne gangen) i favorittvase fra *Bloomingville, lampe fra Frama CPH, og stæsj med affeksjonsverdi som denne jeg fikk av Han Fine når han hadde vært i Moskva.

6 kommentarer

Likte spesielt godt mulberry agendaen din !

Åh, jeg elsker den selv. ;)

Likte spesielt godt mulberry agendaen din !

Åh, jeg elsker den selv. ;)

Skriv en ny kommentar