BAGAGE DROP & ANNIVERSARY

Jeg skal innrømme at jeg har et stort behov for å føle at jeg har kontroll. Joda, jeg kan være impulsiv, men innenfor visse rammer, og foretrekker planlegging og orden i sakene mine. Jeg tror derfor både jeg og de jeg reiste på ferie med var relativt spente på hvordan jeg ville takle å være uten bagasjen min på ubestemt tid. Systemer og logistikk er en del av min hverdag, og jeg kan lett bli vippet av pinnen hvis ting ikke går som planlagt. Dette anses som både en styrke og en svakhet av de som kjenner meg best. Jeg er hun som alltid kommer presis. Ikke for tidlig, men heller ikke for sent. Det hender jo selvfølgelig at jeg også kommer svett og anpusten inn steder, men ikke uten enormt dårlig samvittighet og stor irritasjon overfor meg selv. Jeg forsøker alltid å være respektfull når det kommer til andres tid.

Kofferten min lot vente på seg i én uke. Ingen informasjon eller tilbakemelding ble gitt fra flyselskapet, og jeg måtte selv få noen i reisefølget vårt til å undersøke og hente ut bagasjen min igår. Vi var tilsammen 4 voksne som manglet bagasje, og den store utfordringen forrige uke ble å ikke la det påvirke ferien i for stor grad. Det er klart det er frustrerende at et flyselskap som såkalt relanserer service ikke evner å gjøre nettopp det. Uten å klage mer over det bestemte Vik og jeg for å snu det hele rundt. Det måtte dreie seg om noe annet.

Konklusjonen ble Roma. Vi satt oss på toget for å feire at selskapet vi har startet og drevet sammen snart fyller 1 år! Vi måtte klappe oss selv på skulderen, og for en gangs skyld la det gå innover oss at vi har klart noe som har vært drømmen vår lenge, og faktisk være sykt stolte over intodust's prestasjoner så langt. Det måtte uten tvil feires, og hvilken bedre måte å gjøre det på enn en aldri så liten shopping-spree?! Fra Termini til American Apparel. Fra Amarican Apparel til Céline. Fra Céline til lunsj og etterlengtet venninnetid. Fra lunsj til Zara. Fra Zara til en herrebutikk for å skjemme bort tålmodige kjærester. Fra herrebutikken til Termini og tilbake til huset. Herregud. Av og til må jeg bare innrømme at impulsturer til Roma og feiring av bursdagen til eget firma slett ikke er verst (spesielt ikke når feiringen heter Céline.. Stay tuned..). Det er faktisk ikke verst i det hele tatt!

shorts & tank top: AMERICAN APPAREL 

4 kommentarer

Gratulerer med 1-års dagen :*

Gratulerer med 1-års dagen :*

Tusen takk, kjære deg :) <3

Tusen takk, kjære deg :) <3

Skriv en ny kommentar