ARME RIDDERE & DRØMMEN OM PARIS

Rett ved kontoret til intodust CREATIVE har nå gamle, brunslitte Tranen fått en oppfriskning, og selskap av Åpent Bakeri. Anbefaler alle å ta en tur dit nå. Parisisk atmosfære. Jeg møtte navnesøster Celine til lunsj der idag, for en etterlengtet catch-up. Nostalgien var til å ta og føle på da jeg leste "Arme Riddere" i menyen. Pappa pleide å mekke det til meg mens jeg løp rundt i strømpebukse og pologenser i helgene som liten. Fredagens kaloribombe ble med andre ord et faktum, men damn, så verdt det. Skal gjentas snarlig.

Nå er det helg og snart middagsbesøk. Hotell i Paris står på agendaen, og det kribler i magen bare jeg tenker på det. Om én måned er jeg nemlig godt plassert på en utecafé i favorittbyen min, og herregud som jeg gleder meg!

4 kommentarer

JA nye Tranen er fantastisk! Deilig å kunne tusle bort dit i lunsjen da :)

Ja, Monica - det var veldig bra :) Ha en strålende lørdag!

Du er fin! Og heldige deg som skal til Paris, jeg drømmer og drømmer, en dag må det vel gå i oppfyllelse? Ja, vi sier det. Og arme riddere så utrolig digg ut btw.

Åh, ja. Paris er min absolutte favorittby. :) Jeg er 100% sikker på at du også får tatt deg turen snart :) Bare å hoppe i det. hehe...

Ha en kjempefin kveld :)

Skriv en ny kommentar