THE WILD WEST, HEARTS & MARIE!

Jeg har hørt at det er Alle hjertes dag. Eller torsdag.

På forsiden av Cover stirrer Caroline de Maigret på meg. Jeg plukker det ned fra bladhyllen, betaler, og putter det ned i Cala&Jade'en min. Viktoria og jeg gjør en spennende pitch for intodust CREATIVE. Vi kjører Mini'en hennes. Snakker i munnen på hverandre, og er smånervøse. Det er sånn en vet at et oppdrag virkelig betyr noe. Du kjenner dine egne hjerteslag.

Jeg kjente mine hjerteslag på alle hjerters dag. Eller torsdag. I tillegg møtte jeg hun med et at de fineste og mest positive hjertene jeg vet om. Dere kjenner henne nok fra før. Marie heter hun. Marie med sitt hjerterøde hår og flare-jeans møtte meg med smilehull og juice på Joe & the Juice. Jeg kom diltende i min nye kjærlighet - en oversized college-west fra Selected Femme.

Torsdagen er over. Jeg tar av meg hjertet som har hengt rundt halsen min i hele dag. Natten har såvidt begynt. Nå står oversettelser til engelsk og CSS for tur. Og Cover, da. Og Han Fine. Han Fine som bestilte take-away til meg, og som ventet på meg hjemme etter en lang dag.

OG, jeg har gått til anskaffelse av noe prikkete. Stay tuned. Imorgen.

shorts: levi's (vintage) / west: Selected Femme / sweater: Arnie Says / boots: DNA / necklace: farmor sin gamle julepynt omgjort til smykke

 

2 kommentarer

Alt blir så vakkert når du beskriver. Håper torsdagen din var finere og at fredagen, lørdagen og søndagen blir enda finere :)

Alt blir så vakkert når du beskriver. Håper torsdagen din var finere og at fredagen, lørdagen og søndagen blir enda finere :)

Skriv en ny kommentar