BRAIN DETOX & BABY STEPS

- Du må lære deg å slappe av, sier Han Fine. Han sier det mens jeg driver med micro-management når han tørker støv, og samtidig som jeg lurer på hva jeg skal ha på meg.

- Vi skal på Spa. Det er bursdagsgaven din. Du skal lære deg å slappe av, og de store muskelknutene i nakken din skal bli massert.

Vi drar på Spa. Han Fine og jeg. Til EU. Til Strömstad. Et Choice-sølvkort senere er vi oppgradert og får en rabattkupong på kveldens middag. Jeg er rastløs i steam-rommet, flyter opp i det store badekaret, og leker med boblene i jacuzzien. Tilbake i det store badekaret spør jeg om vi skal sjekke om vi klarer å få vannet til å bli helt stille. Det gjør vi. Helt til jeg blåser små ringer ut i det stillestående vannet.

- Se så fint det er!

Jeg leser magasiner, flytter på møbler på hotellrommet for å få tatt akkurat DET bildet, og drikker Chablis sammen med Han Fine. Vi spiser sjømat, og lurer på hvordan vi skulle klart oss uten hverandre. Dagen etter tilbringes i en hvit, litt for stor, badekåpe med "Strömstad Spa" logo på. Jeg får massasje, spiser god lunsj og lar iPhonen ligge igjen på rommet. Jeg driter i hva som skjer utenfor det stillestående vannet i det store badekaret, og jeg glemmer hvor mye klokken er.

- Det er sånn jeg fungerer, vet du. Jeg trenger litt ekstra lang tid for å lande, sier jeg.

- Jeg vet, sier Han Fine og spør om vi skal reise innom Euro Cash og kjøpe med noe kyllingfilét hjem.

- Jeg elsker deg, sier jeg. Og, ja. Kylling er godt. Det blir fint.

 Resten av bildene fra spa-weekend ser du i innlegget under.

Én kommentar

Høres rimelig digg ut! Håper jeg og min fine får dratt et sted snart for å koble av :)

Skriv en ny kommentar