KLOKKER, PRIKKER & ET BLIKK MOT VÅREN

Jeg har sagt det før, men sier det igjen: Se opp for NN.07 til våren! Jeg forelsket meg helt i den blå fargepaletten etter å ha sett kolleksjonen, og nå banker hjertet så sterkt at det rett og slett snart bare må bli vår slik at kolleksjonen kommer for salg. Ok. Først må det bli jul, så bursdagen min, men etter det kan våren gjøre sitt inntog. Prikkene, snittene, og kvalitetene er helt opp min gate. Passe casual, og femininitet gjort på en røff og nedpå måte. DET liker jeg.

I tillegg til å levere en fantastisk vårkolleksjon har merket designet og utviklet herre-og dameklokker sammen med Sjöö Sandström. Det er andre året på rad urene er å finne på markedet - i et svært begrenset opplag, selvfølgelig. Remmen er laget av ubehandlet kalveskinn, urskiven er en solbørstet sølv-skive med påførte markeringer i rustfritt stål, og selve kassen består av børstet og polert rustfritt stål.

Jeg har lenge lett etter en maskulin og minimalistisk klokke. Denne er faktisk det nærmeste jeg kommer perfeksjon. Om enn jeg bare hadde hatt 18.000,- stående på en hemmelig konto. Det har jeg ikke. Hvis du har, er du heldig! Da kan du enten stikke til Stockholm og NK Juvelsalong, eller klikke hjem en via NN.07's webside.

photo's: NN.07

 

4 kommentarer

Elsker den beige vesken :)

-M&M-

Ja, er den ikke fin? :)

Elsker den beige vesken :)

-M&M-

Ja, er den ikke fin? :)

Skriv en ny kommentar