WHEN TWILIGHT HIT INTODUST

Det hele startet da vi delte en leilighet på Majorstuen. Vik og jeg. Vi bodde i en loftsleilighet som ble dritvarm om sommeren, dritmørk om vinteren. Huseier gadd ikke investere i spesiallagde persienner til skråvinduene, så vi sov aldri til lenger enn at det var blitt lyst i den leiligheten. Vi koordinerte bøker etter farge, Vik laget soppsuppe til middag, vi så på Grey's Anatomy, og lånte klær av hverandre. Vi diskuterte fremtidsplaner og var venninner. Og vi så på Twilight.

Neida, det er ikke døbra, og nei, det er ikke intellektuell kvalitet over noen Vampyrer som løper rundt i skogen og ikke spiser menneskeblod. Det er heller ikke naturlig at når en gutt kler av seg blir han til en varulv. Men, samma det. Det er ikke det som er poenget. Poenget er at det av og til er dritdeilig å sluke en verden som ikke finnes. Pene mennesker, evig kjærlighet og alle klisjeer som eksisterer, samlet i én film (ok, fire, da). Not too shabby en kald og regntung kveld i en loftsleilighet hvor løvet ligger så tungt på skråvinduene at du ikke lenger ser himmelen.

Nå, tre år senere, bor vi sammen med noen sånne karer. Vik har et barn. intodust er blitt et AS og vi er såkalt voksne. Vi ser hverandre hver dag, og alt og ingenting er forandret. Igår tok vi med oss hverandre på Colosseum kino, rad 13, sete 31 og 32. Vi spiste Sushi og diskuterte hva slags superkrefter vi helst ville hatt. Ukomplisert er ordet, og det trengs en gang i blant.

Du kan ikke alltid være voksen, for noen ganger føles det så usannsynlig digg å være barn.

shirt: by second female / leather shorts & boots: gestuz / necklace: vintage

photo: intodust

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar