THE DAY WHEN NEW STORES OPENED!

Som jeg sa for noen innlegg siden var 1.november en dag for butikkåpninger. Dagen ble slik: Først klarte jeg å kræsje med bilen min. Jeg kjørte inn i en annen bakfra. Ding, ding. Ikke spør meg om hvordan jeg klarte det en gang. Heldigvis ble det ingen store skader, og heldigvis var herremannen bak rattet i den andre bilen svært hyggelig, og han ønsket meg både god helg og sa ting som "det kan skje den beste" når vi fylte ut sånt et skademeldingsskjema. Så, ja, det var den starten på dagen. Hvis du ser en liten, hvit Fiat 500 med skiltet i frontruta, så vink. Det er meg. Til jeg (les: min far) rekker å fikse det.

Uansett, bulking eller ei, the show must go on, som de sier. Plukket opp Vik og satt kursen mot Sandvika Storsenter med blomster og kamera. Butikkåpning for en av kundene våre- Olivia's Verden. Og hvilken jobb de har gjort! Butikken så dritfresh ut, og jeg hamstret Voluspa-lys som om det ikke skulle vært en morgendag. Hei, vinter. Jeg er herved klar. Etter en kort pit stop i heimen for å gi et kyss til Han Fine, dro jeg videre til Sjølyst for å være med på åpningen av DAY-butikken og STYLEmag's lansering av utgave nr.2! Flotte Jeanette fra DAY så smashing ut, det var stappfullt av folk, og Vik og jeg koste oss med STYLEmag, makroner og hyggelige folk.

Etter vel en time slang jeg meg i bilen med skiltet i frontruta igjen. Hjemme ventet Han Fine sammen med fine venner, vin og poker. Perfekt avslutning på dagen!

 

photo's: celine/intodust

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar