STYLE JOURNAL - TOKYO // NN.07

Tokyo er full av inspirerende mennesker. Jeg, som en relativt lav person, fant spesielt masse spennende snitt og muligheter jeg tok med meg hjem til Norge. Jeg fant blant annet ut at det faktisk går an å gå med skjørtelengder de korteste av oss kanskje ikke våger å benytte seg av. Det gjør meg skikkelig glad, og innmari shoppingsyk! Her er min styledagbok fra Tokyoturen med NN.07!

Jeg tror alle japanske jenter har minst 5 par knestrømper. De kombinerer dem med skjørt, og de skal helst være a-formet og superfeminine.

Casual-grunge-chic er en annen vri, ofte sett i Tokyo's gater. De små kroppene pakker seg inn i oversized snitt, skinnloafers og tøynett!

Her er min stil i Tokyo! Snekkerbuksen fikk en sentral plass i kofferten. Sammen med nettet fra NN.07, loafers, hatt og høstens polo-favoritt fra NN.07! Striper is the shit. Alltid.

Butikkvinduene skriker. Skiltene roper. Alt er så himla forseggjort i Tokyo.

Dag nummer én kjøpte jeg som nevnt Céline t-skjorten jeg har hatt våte drømmer om siden i våres. Ahhh.... Sammen med cardigan fra NN.07, skjørt fra H&M og Converse er det akkurat passe casual for meg. Vesken er fra Cala&Jade. Dro litt ekstra på med biebrillene fra helvete. De er vintage.

Herremenn i Tokyo er også velkledd! De fokuserer på den litt preppy looken med en hverdagslig vri. Hipsterbriller er ofte sett, og slips eller sløyfer er et must. Litt Don Draper møter Wall Street, egentlig.

Har fått meg en haug med rever mens jeg har vært borte, også. Som print. På en genser. Når jeg kjøper noe nytt må det på, med en gang. Samme kveld, helst. Pyntet den opp med boots fra Whyred, blondeskjørt fra Cubus, skjerf fra Acne og skjorte fra NN.07!

Herremennene finner nok plenty av inspo når de vandrer rundt i japanske butikker. Dresser i grov ullkvalitet og freshe farger. Trenchcoats, myke skinnsko og flashy tilbehør.

Andre favoritter fra Tokyo Take! Lue er kanskje det mest brukte tilbehøret - jeg har sparesveis, tross alt. Luggen er litt for lang, men øy, jeg har jo brukt opp alle pengene mine på klær. Denne grå collegegenseren er supermyk, superboxy og dritdigg. Hvor fra? Fra NN.07, selvfølgelig. Luen også, forøvrig. Og den stripete skjorten med kinakrage. Ingen tvil om hvilken høstkolleksjon jeg falt totalt for i år. Discobuksene er fra American Apparel.

photo's: intodust

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar