DOTS & INTODUST CREATIVE

Det er ikke høst lenger. Bare sånn at dere vet det. Det er kaldt, og det er mest sannsynlig en av de siste dagene jeg kan gå med loafers. Vik og jeg kjører bil til Sandvika Storsenter for å gratulere en av kundene til intodust CREATIVE med åpning av butikken Olivia's Verden! Vi har bl.a. laget websiden deres, som dere bør sjekke ut HER! For ja. Vik og jeg driver et bittelite reklamebyrå sammen. Hun er Art Director. Jeg er Copywriter. Vi er begge stolte jente-gründere som liker å levere det lille ekstra. Vi har kontor i Akersbakken 12. Der har dere den informasjonen, sånn en gang for alle.

Fikk forresten masse meldinger om at trynet mitt var på forsiden til Aftenposten.no igår, og det var jo veldig stas - og ganske surreal. Uansett, takk til både Costume og Oslopuls for veldig hyggelig oppmerksomhet :)

Det er kaldt ute, men jeg er en happy camper. Prikker står derfor sentralt i dagens style, for hva er vel mer happy enn prikker? Ps: Vik hadde også på seg prikker idag. Hennes får dere se litt senere. Nå står det litt mat på agendaen, før DAY-åpning med StyleMag om bare noen timer!

cardigan: nn.07 / dotty shirt: nn.07 / loafers: dinsko / shorts: american apparel / necklace: just female

photo's: intodust

 

2 kommentarer

Veldig fin, som alltid <3

Skriv en ny kommentar