SHOES FOR LUNCH: EUROSKO + DNA = SS13

Finfint selskap midt på dagen. Wow. To passions samlet i en amazing leilighet på Grünerløkka - sko og deilig mat (og sjokoladetrøfler og kaffe). Eurosko og DNA viste highlights fra sine kommende vårkolleksjoner, og intodust var ivrig på plass med kamera og godt humør. Herlige Katrine fra ThisIs PR møter oss smilende i døren, og det er alltid like hyggelig.

Så. Her er altså våren i sko. Det er mye pumps. Både i pasteller, neon og klassiske farger. Den sorte pump'en dør aldri, heldigvis. I tillegg hentes inspirasjon både fra ville westen og orientalske aner, i form av boots og loafers. Eurosko kjører på med flere statementsko enn de pleier, og det gjør absolutt ingenting. DNA er tro til sitt konsept med fashion som anker. Du skal altså uttrykke deg gjennom fottøy til våren. Kolleksjonene er brede og anvennelige. Hælene kommer i høyder tilpasset alle preferanser, og du kan enkelt raske med deg modeller inspirert av både Chloé og Marant - uten at det koster deg middagsmat.

God tirsdag, med andre ord. Det er også ett par som vil befinne seg på fire intodust-føtter etterhvert. Det er skinn-bootsene fra DNA i ekte cowboy-stil, det!

photo's: celine/intodust

2 kommentarer

Fine bilder! Så ut som et veldig fint event :)

Det var et kjempefint event :D Gled deg til skoene kommer til våren - fine og koster ikke en månedslønn ;)

Skriv en ny kommentar