NN.07, SS13 - SHADES OF BLUE!

I september deltok jeg i en konkurranse i regi av NN.07 og Elle, hvor premien er en 6 dagers reise til Tokyo. Etter å ha skrevet en kort tekst om hvorfor jeg ville reise, samt en introduksjon av meg selv, kom telefonen. Jeg vant!! Sjokket var så stort at jeg garantert ikke hørtes happy ut på telefonen. Jeg visste rett og slett ikke hva jeg skulle si. Det er bare for stort. Jeg er nemlig en av dem som ikke vinner noe, med mindre jeg selv putter på penger mot at et sånt plastikkegg detter ut av en maskin. Overveldet og uten ord fikk jeg stotret frem et: Shit, du kødder. Herregud, nå ble jeg glad! Så, mot slutten av måneden bærer altså ferden til det jeg er sikker på vil bli tidenes beste tur, sammen med en svenske, en danske og PR-sjefen til NN.07.

Som en forsmak tok jeg idag turen innom NN.07-universet, da de viste sin SS13-kolleksjon. Denne høsten er, som du kanskje har fått med deg, inspirert av Tokyo. Til våren tar det danske merke oss med til Buenos Aires, og blått er fargen som dominerer. Personlig synes jeg dette er den sterkeste kolleksjonen NN.07 noensinne har vist. Hakket med feminint, enda bedre kvaliteter, såvel som klassiske NN.07-snitt. Prikker står høyt i kurs, skaper kontraster og setter et corky preg på plaggene. Spennet av blåfargene harmonerer med hverandre, og gir oss en følelse av frisk bris og stekende, crispy sol. Snittene er sporty, men brekkes opp med sarte kvaliteter og en delikat lin. Det er mye see-trough mikset med røffere bomull. Detaljene er subtile, og plaggene blir finere etterhvert som de blir brukt. Merket har også med seg noen svært behagelige college-items til våren som jeg garantert kommer til å bo i.

Høsten har såvidt begynt, men shit, jeg gleder meg til NN.07-vår allerede! Tusen takk til NN.07 og Gambit for en fantastisk ettermiddag. En spesiell takk rettes også verdens fineste Marie (sales rep. for NN.07, Norge) for å gidde å knipse bilder av meg mens jeg later som jeg ser på klær for at det skal se naturlig ut. Oh, life as a blogger... Fikk også med meg nytt hus til iPhonen min! Vil du også ha, så finnes de bl.a. på Høyer.

 

photo's: celine/intodust

 

2 kommentarer

Har virkelig fått opp øynene for NN.07, så masse fint!

Ja, ikke sant? De har så innmari mye fint om dagen, og til våren - da ser det pang! :)

Skriv en ny kommentar