THE PERFECT ASS JUST GOT BETTER - SUPER FLEX

Når Never Denim og ThisIs PR inviterer til frokost er det umulig å si nei. Anledningen for dagens morgentreff var perfekte rumper. Rettere sagt - Never Denim's nyeste jeanssatsning - Super Flex.

Den superstretchy nykommeren er en videreføring av forrige sesongs favorittmodell KICK. Denne gangen er det materialet som er i hovedfokus, og ekstrem elastisitet uten at jeansen ligner på en tights er altså stikkordet. Super Flex kommer i alle passformer og ulike vasker. For å styrke lovordet om bevegeligheten i jeansen har merket latt noe så vakkert som ballett illustrere dette. Navnesøster og ballerina Celine demonstrerte og viste trinn som fikk kaffen til å sette seg fast i halsen.

Etter en presentasjon fra Never Denim var det duket for prøving. Og her er den virkelige gladnyheten: Den føles virkelig som en myk tights, men ser ut som en fullverdig jeans. Cred til Never Denim for komfort og bra design! Fikk også en Super Flex favoritt med meg hjem - hvilken får dere se veldig snart.

Konklusjon: Dette er en must-have for alle som har savnet tidenes mest komfortable jeans. Prisene er snille, og valgene mange. Ingen grunn til å la denne passere. Også har de brukt den vakreste formen for dans i kampanjemateriellet. La oss ikke glemme det. Jeans, ballett, kaffe, deilig frokost og fine mennesker. Blir ikke bedre enn det.

photo's: celine/intodust

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar