A TASTE OF RAW

Jeg har alltid vært glad i god mat. Til tider, kanskje litt for glad i god mat (fail to say, men let's face it...). Igår ble den første norskproduserte boken om Raw Food lansert i regi av Funky Fresh Foods. Den fantastiske fotografen Lisa Westgaard sto for bildene til den, og i den forbindelse var jeg på lanseringsfesten og fikk mitt første Raw Food-måltid.

Personlig har jeg alltid tenkt at en umulig kan bli ordentlig mett av å spise halvkaldt gress. Jeg har tenkt at Raw Food er en fancy middag for kaniner, og at det aldri kan smake like godt som f.eks Taco. Der tok jeg feil. Lanseringen fant sted på Elsker, og brett på brett med rå fingermat lå delikat rundt om i lokalet. Oppskriftene er enkle, sjokoladekaken HELT amazing (hallo, du kan spise så mye du vil av den uten å bli feit). Jeg anbefaler alle å gi det et forsøk- om enn ikke for å bli 100% raw, er boken stappfull av superdeilige oppskrifter du kan kombinere med kokte ting. Hvis du vil bli med på hypen er boken å få kjøpt i utvalgte helsekostbutikker under navnet RAW.

Igår lærte jeg altså mye nytt om meg selv. Jeg er skap-Missoni-fan, og skjønner at jeg har tatt feil av konseptet Raw Food. Jeg har innsett at det ikke er noe galt i å prøve noe nytt, men at Celine alltid vil være Celine. Jeg kommer aldri til å ikle meg Missoni fra topp til tå, eller leve kun på Raw Food. Jeg er heller jenta som mikser et Missonimønstret skjørt med en oversized, grå hettegenser, og later som jeg er supersunn ved å servere Raw Food til en medium stekt biff.

That's just me.

photo's: celine for tinagent

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar