BLANKE ARK.

Noe av det beste jeg vet er følelsen av å starte med blanke ark. Flere enn én gang har jeg tenkt at det må være noe tilfredsstillende ved å kicke ut alt jeg har i skapet og bygge opp en brand new garderobe. Fra scratch. Med noen få unntak, vel og merke. Jeg overfører lett ønsket om en slik følelse til andre små og store ting i livet. Lukten av nye møbler, tanken på et nytt prosjekt får hjertet til å pumpe litt ekstra, en ny bok hvor permen lager brekkelyder når jeg åpner den for første gang, en ny lønning, når folk finner det i seg  gi andre folk en ny sjanse, osv. Pro-listen til blanke ark er mange, og igår startet intodust, igjen, med en bunke.

Er du nemlig litt tålmodig nå, og følger hyppig med, vil du snart kunne se vår lansering av et helt nytt kapittel her på intodust. Vi kaller det "editorial" og igår gjorde vi vår første shoot sammen. Vi gleder oss helt sinnsvakt til å vise dere resultatet. Så stay tuned, og bruk høsten til å finne frem noen blanke ark, du også. Det er verdt det - jeg lover.

snekkerbukse: surface to air / genser: étoile isabel marant / cardigan: hope / peter pan-krage: H&M / ring: marc by marc jacobs

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar